Persondatapolitik

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

Denne side vil forklare dig, hvordan dine persondata bliver håndteret hos Pallisgaard Foto og hvad det betyder for kunderne. Det er vigtigt at understrege, at vi udelukkende opbevarer data som er relevante i forhold til dit kundeforhold hos Pallisgaard Foto, det drejer sig om: navn, adresse, e-mail, telefonnummer o.lign

 

HVAD ER GDPR? 

GDPR er en lovgivning, som bliver håndteret af EU og som er gyldig i alle EU-lande. Det primære formål er, at skabe gennemsigtighed for dig, som kunde, og hvordan dine persondata bliver håndteret. GPDR trådte i kraft den 25. maj 2018. I forhold til Pallisgaard Foto er det begrænset hvad vi udveksler af persondataoplysninger med vores kunder. Nedenfor er vores systemer beskrevet og også hvordan vi opbevarer dine persondata. 

 

Du kan læse mere og GPDR via Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/

 

HVAD BETYDER DET FOR MIG SOM KUNDE? 

GPDR handler om at give samtykke til fotografering, opbevaring af dine personfølsomme data, brugen af billeder og opbevaring af materialer. Derfor er det vigtigt at du udfylder en samtykkeerklæring før en fotografering. Det kan virke lidt besværligt, men i sidste ende er det for din sikkerheds skyld.

 

HVORDAN OG HVOR LANG TID BLIVER MINE PERSONDATA OPBEVARET? 

Pallisgaard Foto er en mindre virksomhed og derfor er strukturen enkel. Det er vigtigt at beskrive, at du som kunde til enhver tid har ret til at få oplyst, samt udleveret og/eller få slettet de persondataoplysninger der opbevares. Dette skal gøres skriftligt via e-mail til info@pallisgaardfoto.dk og der vil blive krævet billededokumentation for sikker ID inden oplysningerne udleveres og/eller slettes. Stort set alt kundekontakt foregår via e-mail, hvor alle disse data bliver opbevaret på en SSL-sikret Exchange server, som er hostet hos One.com. Så længe vi er i aktiv dialog omkring en kundeopgave, vil vi opbevare alt skriftlig dialog på mailserveren. Efterfølgende bliver alt dokumentationen arkiveret i et år, hvorefter vi arkiverer og/eller sletter dokumentation sikkert og anonymt. I forbindelse med betaling af fakturaer, sker dette via bankoverførsel, hvor fakturaene bliver opbevaret i en sikret folder. Når du betaler din regning via bankoverførsel er det din bank og vores bank (Nordea) som står for datasikkerheden. 

 

Vi opbevarer dine personoplysninger i en række systemer, men også med forskellig levetid: 

 - Alle personoplysninger opbevares i vores faktureringssystem i minimum 5 år i henhold til gældende krav fra SKAT. 

 - Alle e-mails som er relevante for vores kundekontakt opbevares i min mailboks så længe vi har et aktivt kundeforhold. Efterfølgende arkiveres mails i minimum 1 år, hvorefter de løbende slettes. 

 

HVILKE PERSONDATAOPLYSNINGER GEMMES? 

I forbindelse med vores kommunikation og browsing på hjemmesiden www.pallisgaardfoto.dk vil du overføre en eller flere af følgende informationer: 

- Navn 

-Adresse 

-Telefonnummer 

-E-mail 

-IP 

-Samtykke 

-Evt. kontraktnummer

 

HVAD SKER DER VED BRUD PÅ SIKKERHEDEN? 

Ved et brud på sikkerheden vil de berørte kunder få direkte besked via e-mail indenfor 72 timer efter bruddet klarlægges. I denne dokumentation vil der blive oplyst hvilke oplysninger der er blevet kompromitteret og hvordan du som kunde skal forholde dig. Alle brud på sikkerheden bliver desuden anmeldt til datatilsynet inden for de 72 timer: http://www.datatilsynet.dk/anmeld-brud-paa-persondatasikkerheden/ 

 

ØVRIGE OPLYSNINGER 

Hvis du ønsker at få oplyst hvilke personfølsomme oplysninger Pallisgaard Foto har opbevaret eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan dette ske ved at sende en mail til info@pallisgaardfoto.dk. Der skal fremvises relevant billededokumentation ved henvendelse, for at få oplyst data eller trække samtykke tilbage.

KONTAKT

 

Pallisgaard Foto

info@pallisgaardfoto.dk

+45 40 96 39 69

CVR 27 60 76 24

© Copyright. All Rights Reserved.